Noordstar won zaterdag thuis zijn (Beker van Antwerpen) wedstrijd tegen Boechout met 5-0. Met de rust stond het al 3-0, na rust liet Noordstar het initiatief aan de (erg zwakke) bezoekers. Die deden echter niets met dat (steriel) veldoverwicht en slikten nog 2 extra doelpunten, eindstand 5-0 en een doodsimpele zege voor Noordstar.In de eerste helft speelden Jan Meir, Mathias Tubex, Willem Langmans, Jef Van de Water, Filip Mertens, Giliam Spruyt, Tom Lens, Miguel Bruynseels, Jonas Donckers, Philip T'Syen en Niels Caers. Na rust kregen ook Jan Van de Water, Luc Wouters, Peter Engels en Thijs Lambaerts hun kans.Noordstar domineerde met gemak de eerste helft, het duurde 20 minuten voor de bezoekers een eerste keer de neus aan het venster kwamen steken. Philip draaide op vrijschop de bal hard op de linker paal naast een roerloze keeper, wat later opende Noordstar de score; uitstekende lage flankvoorzet van Niels en Jef Van de Water die vlak voor doel goed kwam ingelopen en de bal makkelijk tegen de netten tikte, 1-0. Na kansen voor Miguel en Philip was Boechout ook eens gevaarlijk op een vrijschop, de bal verdween maar nipt naast het Noordstardoel. Miguel trapte alleen voor doel net naast, daarna legde hij de bal goed breed op Niels Caers die uithaalde en mooi in de linker hoek trapte, 2-0. Eén minuut later werd een voorzet van Jonas slecht weggewerkt door de bezoekers en viel de bal voor de voeten van Niels Caers, die draaide en schoot de bal hoog in doel, 3-0 vlak voor rust.In de eerste minuut na de herneming viel nummer vier al direct; de bezoekende keeper duwde de bal weg in de voeten van Jonas Donckers, die aarzelde niet en trapte ineens de 4-0 binnen. Daarna lukte het bij Noordstar opeens niet meer, de bezoekers hadden de bal maar konden slechts zelden voor echt gevaar zorgen. De ingevallen Jan VdW moest 3 maal goed tussen komen, maar in plaats van de eerredder dikte Noordstar nog aan; voorzet van Niels die slecht afgeweerd werd en Miguel Bruynseels die van kortbij makkelijk de 5-0 maakte. Helemaal op 't einde besloot Miggy alleen voor doel nog net naast, daarna maakte de arbiter een einde aan een wedstrijd met een goede eerste helft en een slechte tweede. [i]Bruno Meylemans/Noordstar[/i]